Saturday, November 30, 2013

kawan.teman.sahabat



bila dengaq lagu ni teringt semua kawan-kawan sahabat teman kan3. lagu ni pernah buat aku menangis..haha *liyana semua nak menangis ja dia..teringat kawan baik aku.atiqah nama dia. dia lah kakak aku,kawan aku,pendengar masalah aku,naqibah time aku ada usrah everything aku cerita dgn dia. 

smpai satu masa kami terpaksa berpisah so that means aku dah tak boleh jumpa dia hari2. so kami contact dgn fon ja. bru berapa hari x contact aku dapat voicemail. dia msg hg kena dengaq jgk liyana bru hg sayang aku.haha..so aku buka then dia ada recordkan lgu ni. menagis lagi untuk kali yg keberapa kali tah la..haha..sweet gila kwn aku.terharu.haha..smpai sekarang bila aku dengaq lagu ni mesti teringat dia ! walaupun dah x contact.aku harap hg sihat selalu :)

untuk teman teristimewa dan jgk teman yg selalu ada dgn aku, terima kasih sbb sudi berjuang sama2 dengan aku. sayang hampa sampai syurga ! inshaAllah :)

Sunday, November 17, 2013

note#

mereka baru kahwin dan sweet sangat dan boleh dikatakan perfect husband and wife sweet couple caranya mengikut syariat agama dan sebenarnya aku jeles dan sebenarnya nak jgk okay bye. 

Saturday, November 16, 2013

teristimewa

terima kasih Allah kerana temukan aku dgn dia :)


Thursday, September 5, 2013

#note 2

aku meminta kpd Tuhan sekuntum bunga segar,
Ia memberi kaktus berduri.
aku meminta kupu-kupu,
diberi ulat berbulu.

namun kemudian,
kaktus itu berbunga,
indah sekali.
manakala ulat menjadi,
kupu-kupu yang cantik.

itulah jalan Tuhan,
indah pada masanya.!

Tuhan tidak memberi apa yg kita harapkan,
tetapi Dia memberi apa yang kita perukan.