Thursday, July 21, 2011

21.07.2011 :)

okay kelmarin genaplah usia aku 18 tahun...besaq dah anak mohd jeni nih...
bleh kawin dah nih....hee..okay semlam kuaq ngn mariana n pidut...p mkn pastu p tgk wayng...mmg smlm tu first n last aku tgk gmbaq hantu kat wyg...sbb aku mmg seorang yg penakot..mlm2 nak tdoq bleh dok teringt apa hat aku tgk tuw....*hampeh snggoh
then lpas tgk wyg suma trus p kedai mak sbb mak abh adk2 makcik2 kakak2 abg kat ctu ada surprise utk aku...semngat lah aku ni p...depa siap wat kek then gantung belon segala bagai..ye la nak wat bufday party ktakan...

msa tgh2 syiok tiup lilin segala tiba2...POOMMM!
abeh semua muka aku gebu..sbb ada tepung dlm belon tu..haha..aku lari depa pkat mai tuju telur kat aku...dah la ta suka mkn telur...grr..dah tu pakat mai sapu tepung..ice cream..icing cake..haha...dah jdi sequpa hantu dah aku tgk...:)
mlm plak abh blnja mkn...hee...

apapun thanx suma...happy sngt2 smlm yela bru first time kena mcm ni..haha..
 Thanks for all the wishes, really appreciate it.
i love u all ;)
21072011 TERBAIK!!

my darls :)

prepared by sis syafa..

permulaan..

pertengahan..

pengakhiran..


angah..

sis fiza..

them :)

mak :)

abah n makcik :)


sista :)

maktok :)

from opa :)

3 comments:

  1. hihi nana syok gilaaa!!!aku pong teringin nak rasa tkejut maca tu.hee

    ReplyDelete
  2. angkasa: u duduk jauh sngt...tdak bleh wat..haha..ajak kwn2 hat len..hee

    pieja: ni anjang ngn kak2 kat kedai cu yg rancng..tu pun last minute..hee...sorry na..

    ReplyDelete