Sunday, July 17, 2011

if yesterday could happen again..

assalam:)

2 hari lepas ada family day dekat ipoh..
shari sblom tu mmg aku excited gyla nak p tataw pasepa..haha
dinner mlm tuw ya rabbi menysal gyla sbb ta ikut mak ngn abh p mkn ptg tuw..
aku just stay dlm bilik konon2 nya nak save space nk mkn mlm nnt...
tgk2 sgala juadah yg depa served tuw ta dpt nak penuhi space aku lnsung..
dh la lapo..grr

esoknya plak lpas breakfast kmi trus p lost world of tambun...
hari ni hri yg pling aku tggu..
besa la first time p ctu dia jdi over shock..haha
angan2 nak main suma tpi tda geng nak ajak skali,sumpah bosan..
so just ikot mak ngn abh ja mna depa p..ehem...rasa mcm nak ajk kwn tu sbb tgk dia ta wat pa pun.,tpi segan..yala lma ta jmpa jdi malu cam na tah..haha
n yg pling best skali naik dragon flight ngn abg raja..abg dok keja skali ngn mak cek..haha
riuh gyla pakat dok mngusik dia...haha
maw ta kna ngn kmi tgk mka pun taw dah cuak..

p/s: ingtkan dah ta knai aku dah sbb nak tgk pun mcm ta brpa nak brani..nak snyum pun mcm x maw snyum ja..apapun aku syokkk sbb bleh jumpa balik...haha

gmbaq2 ni ja aku mampu upload mlas nak tggu lma2..
gmbaq waktu mandi manda sgala bagai tu tdak sbb cmra tetinggal dlm locker mlas nak p amik..haha

IF YESTERDAY COULD HAPPEN AGAIN....:)






2 comments:

  1. oh aku dah pi tambun..pi dgn fmly gak.best tp aku rasa kalau pi dgn kwn lg best

    ReplyDelete