Sunday, September 18, 2011

Allah sentiasa bersama kita:)

assalam..

sabtu lepas sya ada interview dekat uitm merbok..
untuk sesi 8.30 so bgun awal lah pgi tu siap2 nak p..
dlm perjalannan tu mmg hati ni dupdapdudap baq hang..haha..ketaq kot..

pkul 8 cam tu abh bhenti nk isi mnyak then lpas isi tu nk start tba2 keta wat hal..
hilang trus ketaq hat tdi tu..tataw pasepa..
tepon plus ta smpai2 lgi..tepon kak lia..sppu cek suruh dia mai sat nk tumpang p uitm..
smntara dia nak smpi tu lma jgk la tggu...waktu tu dah pkul 8.15 dah..
dlm hati mmg ta pikiaq hat len dah dok pikiaq agak2 klaw smpai sna sat g depa bg dak aku buat test drawing lgi..mmg give up dah msa tu..

then mak ckp dugaan kakak..sbaq..ada hikmah ni smua ni..
aku mcm dah nak nangeh dah kat blakng.haha..tpi dok than jgk ayaq mta..besa la control CUN!haha
tgk2 jam dah 8.30...trus meleleh ayaq mta tatahan dah..haha..hilang CUN!muahaha
dlm hati dok bdoa cpat la smpai kak lia...harap2 depa bg la aku buat test sat g..
dok sat plus smpai...lepas depa selesai smua msalah kat keta tu kak lia pun smpai..aku p dgn kaka lia sbb dia lebih taw jln dekat nk smpai sna..dia bwk lju gila kot..aku pun naik ketaq..

dlm pkul 9 camtu smpai uitm.elok smpai p cri tmpt temuduga smua tnya2 lect tu dia kta tpa lpas yg sesi 8.30 ni kluaq sesi pkul 10 plak msok buat test drawing..fuh...lega...kul 10 lpas depa kluaq aku pun msok buat test...ta ramai 5 org ja...

lps abeh draw tggu nak inetrview plak..msa interview tu aku kna dgn 2 org lect lelaki okay...msa interview tu..umm tayah cita la kot noh..hehe..tpi sumpah ckp depa best sbb depa cool..ye lah lect architecture nak garang tara mna kan..haha..lawak pulak tu...lawak2 pun ketaq aku ttp ada..hee..depa dok bg semangat suma,suruh aku bca bku psai LA bnyk2...then dia tgk drwing aku suma comment cket2 then abeh..lpas2 abeh tu..lega...dri pgi aku ta mkn blik2 tu balun nasi trus..haha

Alhamdulillah Allah dgq doa aku... ALLAH tu sentiasa ada dgn kita..smpat jgk aku p interview...aku harap sngt2 aku dpt kali ni..Amin..:)

No comments:

Post a Comment