Monday, October 17, 2011

HambaMu..

p/s:tlg stop lgu blog sya dlu sblum nak dgr lgu ni tkot  pening pulak bnyk sgt lgu..tu pun klaw betoi2 hampa nak dgrla kan..

skarang tgh gila dgr lagu ni..hee
Amsal yg bgtau lgu ni tdak cek tataw pun,rasa mcm sesuai sngt dgn life sy skrng kan..rasa bersemangat ja bila dgr lgu ni..kalau ta percaya try dgr (bgsapa2ygxpnahdgrlglakan)

dah ta sampai sebulan ja lgi sy akn tinggalkan life sy yg skarng yg penuh dgn senang lenang( yelamakntidomakntidojakan)..lepas ni sy wajib ta tdoq mlm pnya la (bdk2architecturelakta)..dgr kwn2 dok crita mmg kta kna pandai2 la kn manage time sgala semua tu kan..
besa la kan student life..kdg2 tu
rasa down lah give up lah mesti ada jgk kan3(bgygdaktubguslah)
..so..hampa dgr lah lgu ni selalu sure pnya semangt naik balik(hayatilahlirikdiaelok2)
acece..aku pulak yg overconfident..hee
selamat mendengar:DD


muka dia neyh mesti ada..haha

No comments:

Post a Comment