Sunday, April 8, 2012

semua org ada cita2 :)

ehem..salam :)
title kat ats tu btul kan? semua ada impian n cita2 masing..
cuma ada sesetngah tu tercapai but some tu tak sbnaqnya bkn ta bleh cma ta usaha..kan3

lani dok umah makan tidoq makan tidoq..
boring gyla life aku kan?
ehem ta lma lgi result pun dah nak kluaq dupdapdupdap baq hang..
semoga apa yg kita usaha slma ni n apa yg kita nak tercapai..AMIN
gud luck kwn2..


eh tdi sja buka fan age wardina safiyyah..tataw pasai pa sejak dua menjak ni rasa mcm kagum gyla dgn dia...mak aku pun minat dia kan...so dia ada la cita skit pasai wardina ni...ya la dah la lawa...pndai berani..ish everything lah psai dia aku rsa dia ni awesome :)
berkenan lah senang kta...hope one day aku boleh jdi mcm dia..aceywah..ta salah kan menyimpan cita2..
janji usaha mesti ada:)


sejuk mata memandang kan?
maybe one day...InsyaAllah..

2 comments: