Thursday, November 22, 2012

makan-makan-makan :D

Assalammualaikum...oh hye..hee..selama cuti sebulan lebih ni kerja aku kat rumah cuma membina badan okay..hari2 life bgun tidoq makan tidoq pastu bgun balik dan makan lagi..seterusnya smbung lagi tidoq dan makan lagi..oh life, preety sweet okay... bila tgk diri sendiri dekat cermin i was like a panda okay ! haha * a cute panda  :P

So, dari duduk rumah asyik makan ja apa yg mak n maktok masak kan, aku nak try pulak masak sendiri..hee..tpi masak yg simple2 ja la...yg berlauk pauk bagai tu, sabaq sat..belum blajo lgi..hee..so lets making a pizza...:))

sosej n isi ketam..

tuna n pregoooo

roti pizza n apatah nama dia...dah lupa..



sapu menyapu time :D letak bnyk2 sedap..hee


seafood pizza la kononn

cheese dia mai koyak2 ja..nak buat bentuk bagai nnt cair jgk...

kita bakor dia..hee




tadaaaaa..dah siap...nmpk yummy dak?haha p/s: pecayalah homemade pizza lagi sedap :))  



here's some dadih too..:)

lemak berkrim...:D
bye2...selamat mencuba..percayalah dengan bakat anda..even tak reti janji rajin masak lama-lama okay lah tu...hee..assalammuaaikum ~

No comments:

Post a Comment