Tuesday, February 5, 2013

congrat sis dena :)

assalammualaikum..

bila sebut ja dena bahrin sapa yang tak kenal...aku mmg minat dgn dia i mean nak jdi mcm dia klau boleh..haha..aku kenal dia sbb aku ada tertengok video she's been proposed by her husband now...sangat sweet ok coklat pun tak sesweet ni aku rasa.. ni haa videonya...jemput2 lah tengok..hee



comelkan..muda2 lagi dah kawin..hee....so awak! faham2 lah ya...haha
n now dia dah selamat melahirkan seorang baby boy...comel sngt2..arghh..tiba2 perasaan membuak2 tak sabar  nak jadi ibu tau...haha....
apa pun CONGRAT SIS DENA :))

suka tgk gabar ni :)

comel :)





No comments:

Post a Comment