Wednesday, February 13, 2013

dari mata turun ke hati ;)





assalammualaikum :)

erhh...try to be sweet for a while..haha..bkn senang nak pikir ayat2 jiwang..haha...plus dah lama tak update blog tiba2 rasa awkward pulakk..hee..

awak,bulan ni..dah masuk 7 bulan kita kenal...mmg dlu kita kenal, tapi tak serapat sekarang lah kan...dlu main usha2 ja tak berani nak bersuara even nak lalu sebelah pun rasa segan..haha.....dalam kelas masing2 berlakon mcm tdak apa2 ja kan..hee bila dah berani sikit barulah nak main2 mata dah turun ke hati pulak..haha bila diingtkan balik rasa lawak pun ada...

20072012 tarikh ni tarikh keramat bagi sy buat masa sekarang...haha..tarikh keramat yg lain insyaallah akan dtg..hehe..tarikh tu tarikh permulaan segalanya..bila terkenang balik sumpah lawak..haha...bak kata org malu tapi mahu :D

awak...terima kasih sbb sudi terima sy seadanya..even sy kuat merajuk..itu tak kena ini tak kena ditambah pulak dgn kuat cemburunya lagi..aih...mcm2 lah klau nak diingtkan balik..tapi awk still tabah n sabar dgn sy..hee..ni bru nmanya sesi perkenalan kan..masing2 nak kenal hati budi masing2...gaduh2 manja tu biasalah kan.haha...ini bru nmanya thrill in love..ceywah..memandai ja aku..haha

gambaq ni...our first pic together..haha..masing2 muka awkward ja

awak2..terima kasih sbb selalu buat sy gelak sorang2..haha..klau msg dgn awak tak habis2 buat sy gelak..habis tak pun mesti sy akn senyum sorang2..smpai mak pun naik hairan *haa..tgk handphone senyum sorang2, ayat wajib mak..haha...senang ckp sy happy dgn awak..harap2 smua ni tak lah buat masa skrang ja...moga2 smpai bila2 lah kan...hee...n lagi stu terima kasih jgk sbb setia menunggu minah ni ha..sy akn ingt smua janji2 sy dgn awk n smua jnji2 kita..:D

LADS sport day :)

awak3....terima kasih jgk sbb setia n sentiasa jujur dgn sy..sy tau awk ramai peminat..ehem2..kdg2 panas jgk hati ni bila tgk org2 duduk rapat2 dgn awk..melawak2 dgn awk..kdg2 rasa mcm nk tenyeh2 pun ada..haha...tapi nak buat mcm mna kan sabaq ja yg mampu..takan lah nak p buat gila kat situ pulak..haha..tapi sy tau awk tak kan sia2 kan sy :') even dh mcm2 jdi sy tetap pegang jnji2 kita..sy jgk nak mintak maaf ats kenakalan sy sepanjang kita kenal ni yg menyakitkan hati awk :)


terima kasih sbb sanggup mai rumah n memberanikan diri untuk jumpa mak dgn abh..haha..bila lah nk smpai msa sy pulak kan...hee




taiping ;)



awk..sy harap awk yg terakhir untuk sy..insyaallah..sy janji sy takan sia2kan pengorbanan awk untuk sy sepanjang kita kenal ni..terima kasih sbb bnyk tolong sy...even kita tak tau apa lgi benda yg nak jdi lepas ni tah dugaan apa pulak yg nak jdi sy harap awk tetap dgn sy n berdoalah yg terbaik untuk kita :) 

terima kasih sbb izinkan sy berkarya kat tgn awk..haha





lotsofLOVE ,
Liyana Jeni



No comments:

Post a Comment