Tuesday, July 30, 2013

20 julai 2013 :)

bila sebut bulan puasa. ada seribu makna , nak kejar amal tambah pahala n everything. tapi bila bulan puasa jgk ada satu lagi bnda yg bermakna bg aku. dimana dah cukup SETAHUN yeayyyy ! mcm tak sangka pulak dah setahun..moga2 apa yg kita niatkan dipermudahkan olehNya..amin :)






dalam bulan ni jgk umur aku dah cukup 20 TAHUN, sekali lagi 20 TAHUN. okay makna kata aku dah boleh kahwin dah..thee..birthday kali ni meriah habaq hang. sambut dgn family ramai2 potong kek tiup2 lilin bagai..alohh..omey angat...tapi semua tu tak penting.. yg paling penting insan2 tersayang ada dekat dgn aku waktu tu..hehe..terima kasih mak abah adik pAkcik makcik n tak lupa jgk suami tercinta sbb sudi ikut balik kampung nak celebrate sama..*nahh muahhh sikit !

rasa puasa kali ni lebih bermakna..hee..dapat berbuka dgn family ramai2 n termasuk dgn awak skali , solat terawih dgn awak n family ramai2, sahur sama2 dgn awak ats train..haha, shopping raya sama2 , p bazar sama2, lepak dgn abah n travel sama2 dgn awak dibulan2 puasa cenggini haa..tak penah dibuat org..haha..bulan julai tahun ni mmg betul2 bermakna...terima kasih semua orang ! 


P/S: girls, if you're looking for a husband, find someone that can cheer you up when you're down, who knows what to say and do when you're not.. you know.. in the right state of mind. ahakkk! 

No comments:

Post a Comment