Saturday, November 30, 2013

kawan.teman.sahabat



bila dengaq lagu ni teringt semua kawan-kawan sahabat teman kan3. lagu ni pernah buat aku menangis..haha *liyana semua nak menangis ja dia..teringat kawan baik aku.atiqah nama dia. dia lah kakak aku,kawan aku,pendengar masalah aku,naqibah time aku ada usrah everything aku cerita dgn dia. 

smpai satu masa kami terpaksa berpisah so that means aku dah tak boleh jumpa dia hari2. so kami contact dgn fon ja. bru berapa hari x contact aku dapat voicemail. dia msg hg kena dengaq jgk liyana bru hg sayang aku.haha..so aku buka then dia ada recordkan lgu ni. menagis lagi untuk kali yg keberapa kali tah la..haha..sweet gila kwn aku.terharu.haha..smpai sekarang bila aku dengaq lagu ni mesti teringat dia ! walaupun dah x contact.aku harap hg sihat selalu :)

untuk teman teristimewa dan jgk teman yg selalu ada dgn aku, terima kasih sbb sudi berjuang sama2 dengan aku. sayang hampa sampai syurga ! inshaAllah :)

No comments:

Post a Comment